GOLF, DUIKEN, TENNIS, CROSSFIT, ZUMBA, YOGA, EN NOG VEEL MEER!

Golf, Duiken, Tennis, Crossfit, Zumba, Yoga; bij Blue Bay blijft u in vorm en vol energie.

Blue Bay biedt u talloze manieren om fit te blijven. Speel een rondje golf te midden van oogstrelende tropische uitzichten. Trek een duikpak aan en verken de betoverende onderwaterwereld. Geniet van opwindende watersporten als kajakken of catamaranzeilen. Ga de baan op voor een heerlijk partijtje tennis. Of zet uw spieren aan het werk in onze sportschool Blue Bay Fit, waar u vrij kunt trainen of aan klasjes kunt meedoen. Zin om te rennen of wandelen? Door grote delen van het resort ontdekt u goed onderhouden voetpaden die ‘s avonds verlicht zijn. Blue Bay maakt het makkelijk en leuk om er een gezonde en actieve levensstijl op na te houden!

WEERGALOOS WATERSPORTEN

Vistrips, catamaranzeilen, kajakken en meer bij ons watersportcentrum.

Op het strand van Blue Bay bevindt zich het startpunt voor de mooiste watersportavonturen: de Dive & Beach Store. Dit is niet alleen een goed gesorteerde winkel met badmode, strandartikelen en snorkel- en duikattributen, maar ook de plek om een kajak of catamaran te huren of een trip te boeken.

De Dive & Beach Store neemt u graag mee op zijn 28-voet Carolina Classic boot voor een spannende vistrip of sfeervolle sunset cruise, maar ook voor een opwindende wakeboard-sessie. Vraag naar de mogelijkheden. De golven roepen!

DUIK IN EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR

Ook onder water is Blue Bay een lust voor het oog. Haal een erkend PADI-brevet, verken de huisriffen of maak een bootduik.

Kleurrijke vissen en koralen, de eindeloze azuurblauwe ruimte, het intense gevoel van vrijheid: duiken in de Caribische Zee is een topervaring en er is geen betere plek om deze onderwaterwereld te verkennen dan bij Blue Bay Dive.

Onze huisriffen The Wall en The Garden zijn wonderschoon en liggen recht voor de deur. U loopt zo het strand af een andere wereld in.

Of u een beginner bent of ervaren, we staan voor u klaar met persoonlijke aandacht, deskundigheid en onze nadruk ligt op veiligheid en plezier. Beleef waar het ‘Blue’ in Blue Bay op z’n mooist is!

EEN CARAÏBISCH PARADIJS

EEN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN DROOMSTRAND.

Beleef de ultieme stranddag op het mooi en brede Blue Bay Beach. Comfortabel binnen bereik zijn restaurants, watersport en meer.

Dit is wat je wilt op Curaçao: een breed en mooi zandstrand, azuurblauw water, wuivende palmbomen en een cocktail die vriendelijk naast je wordt neergezet. Blue Bay Beach wordt tot de allermooiste stranden van Curaçao gerekend en beschikt ook nog eens over de meest comfortabele faciliteiten. Een unieke en onweerstaanbare combinatie.

GOLF IN EEN PARADIJS

18 HOLES SCHOONHEID EN SPEELPLEZIER

Visueel is de golfbaan van Blue Bay een attractie op zich. Ontwerper William ‘Rocky’ Rocquemore heeft de natuurlijke hoogteverschillen, rotspartijen, zand en zee optimaal benut, en het resultaat is een lust voor het oog.

Toch zult u hier vooral ook van het spel genieten, want deze 18 holes bieden een verrassende uitdaging voor spelers van elk niveau. Velen hebben hier het edele golfspel geleerd en zijn er niet meer weg te slaan. Meer ervaren spelers (en regelmatig internationale profs) weten hun weg te vinden naar de aantrekkelijke en gezellige toernooien. Bekijk de golfkalender voor de actuele evenementen.

Blue Bay Golf nodigt u uit om golf te beleven in een unieke omgeving vol natuurlijke schoonheid, sfeer en speelplezier!